top of page
O meni: About Us

O MENI

Moje ime je Ana Pia Matijaš, a ja sam marketinški stručnjak i digitalni entuzijast s preko 10 godina iskustva rada koje ću vrlo rado podijeliti s vama.

Svoju karijeru započela sam u FMCG i retail industriji u sklopu koje sam imala prilike voditi i raditi projekte na svjetski poznatim brendovima, poput Monster Energy-a, Levis-a, Mustang-a, Wrangler-a, a trenutno sam zadužena za vođenje digitalnih kanala i PR komunikacije BIPA-e.

Radila sam na preko 15 izazovnih projekata na kojima sam bila voditelj, te sam surađivala i surađujem s najboljim hrvatskim kreativnim, digitalnim i medijskim agencijama. Danas sam voditelj marketinga DermaCare centara u sklopu kojih sam zadužena za vođenje lokalne i regionalne strategije za svjetske brendove Dermalogica i Jane iredale, premium suplemente za kožu engleskog brenda Advanced Nutrition Programme kao i vlastitih koncept poslovnica.


S idejom da pomognem malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i freelandserima da ostvare svoj puni potencijal, 2018. godine prokrećem APM agenciju, u kojoj svoje iskustvo dijelim s vama. Kao marketinški stručnjak ali i mali poduzetnik. 


Kao marketinški entuzijast i stručnjak želim vam marketing približiti na razumljiv i prihvatljiv način, koji će donijeti rezultate. Bilo da ste početnik, želite svoje proizvode plasirati na tržište ili trebate pomoć u postojećim marketinškim naporima, obratite mi se da zajedno ostvarimo rezultate kojima težite.

ana_pm_2.jpg
O meni: Blog2 Custom Feed

Klijenti

derma-care.png
preuzmi.jfif
preuzmi (1).png
preuzmi (3).png
preuzmi (2).png
images.jfif
  • LinkedIn
Working with Laptop
O meni: Contact
bottom of page