top of page

Zašto APM?

O meni: About Us

O MENI

Moje ime je Ana Pia Matijaš, marketinški stručnjak, digitalni entuzijast, voditelj timova i projekata s preko 10 godina iskustva rada koje ću vrlo rado podijeliti s vama.

Svoju karijeru započela sam u FMCG i retail industriji u sklopu koje sam imala prilike voditi i raditi projekte na svjetski poznatim brendovima, poput Monster Energy-a, Levis-a, Mustang-a, Wrangler-a, BIPA Hrvatske, Dermalogica, Jane Iredale, Dermacare-a i drugih.
S idejom da pomognem malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i freelandserima da ostvare svoj puni potencijal, 2018. godine prokrećem APM agenciju u kojoj svoje iskustvo dijelim s vama. Kao marketinški stručnjak i poduzetnik. 


Moja svrha je približiti vam marketing na razumljiv i prihvatljiv način, a moj cilj je donijeti vam rezultate. Bilo da ste početnik i želite svoje proizvode plasirati na tržište ili trebate pomoć u postojećim marketinškim strategijama, obratite mi se da zajedno ostvarimo rezultate kojima težite.

ana_pm_2.jpg
Visual Project

Vođenje projekata

Preko 20 uspješno odrađenih projekata. Mogućnost konzultantskih usluga na projektima sufinanciranim od strane Europske unije.

Conference

Konferencije i predavanja

15 sudjelovanja na domaćim i međunarodnim konferencijama u ulozi predavača.

10 samostalno vođenih grupnih edukacija.

Bar Chart

Individualna savjetovanja

Preko 100 sati konzultantskih usluga koje su promijenile način promišljanja i potaknule poduzetnike na akcije koje donose rezultate.

Svidjelo mi se predavanje od predavača Ana Pia Matijaš. Kvalitetno odrađena tema. Njezino iskustvo i način predavanja mi je svakako dobro došao.

Sudionica konferencije Žene u sportu

Odlično predavanje, svaka pohvala Ani na izdvojenom vremenu i trudu, meni kao početniku je ovo bilo jako korisno. Hvala još jednom!

Sudionica radionice "Trendovi u marketingu"

Odlično predavanje. Predavačica je jasna, razumljiva i konkretna. Baš ono što mi je trebalo da povežem kockice koje su mi nedostajale.

Sudionik radionice "Uvod u marketing"

Anom surađujem od samog početka otvaranja obrta i mogu dati samo pozitivne kritike na njen trud, rad i doprinos koji je meni i mom timu donjeo rezultate. Vrlo stručna i odgovorna osoba s pregršt kreativne energije.

Dražen Perković, direktor Perković Rakija

Klijenti

derma-care.png
preuzmi.jfif
preuzmi (1).png
preuzmi (3).png
preuzmi (2).png
images.jfif
O meni: Blog2 Custom Feed
O meni: Contact
  • LinkedIn
Working with Laptop
bottom of page